woensdag 13 april 2016

Examen voorbereiden in de OBA

De eindexamens komen eraan. Dat wordt voor veel leerlingen weer keihard blokken. Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is StudyShare in de OBA voor jou misschien een optie. StudyShare is geschikt voor alle scholieren, van snelle leerder tot de scholier die meer moeite heeft met concentreren. 



Bij de les
StudyShare is de ultieme manier om het hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Scholieren en studenten studeren in een lokaal, voorin zit de Studybob die streng toezicht houdt. Tijdens het studeren blijft de deur dicht, zodat iedereen in een lekker studieritme komt. Leerlingen kunnen zelfs hun mobieltje in bewaring geven. StudyShare is gebaseerd op het concept van de Pomodoro-techniek en op ideeën over discipline van Marli Huijer, Denker des Vaderlands.

Data en locatie
StudyShare vindt overdag plaats van dinsdag 3 tot en met 21 mei (uitgezonderd 15 mei) in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade in Amsterdam. StudyShare is gratis toegankelijk, er wordt gewerkt met een eenvoudig ticketsysteem. Alle informatie is te vinden op studyshare.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten